AutoTip.cz

Nejčtenější motoristický
čtrnáctideník v česku

Vyhledávání

Vážení čtenáři,

rád bych vás informoval o změně periodicity našeho časopisu Auto Tip. S číslem 1 roku 2024 přechází na jiný formát - nově bude vycházet jako měsíčník v hodnotě 99 Kč namísto dosavadního čtrnáctideníku.

Tato změna redakci umožní připravovat ještě kvalitnější obsah, rozsáhleji a více do hloubky zpracovaný. A také zařadit řadu zcela nových rubrik, které obsah časopisu učiní ještě pestřejší. I proto bude mít nový Auto Tip celých 100 stran!

Cena předplatného nového Auto Tipu činí 79 Kč za každé z dvanácti vydání. Zvýhodnění proti volnému prodeji tedy dosahuje 20 Kč za jedno číslo, což představuje roční úsporu 240 korun. Navíc nově získáte přístup k elektronické verzi na www.ikiosek.cz. Pokud vaše aktuální předplatné přesahuje i do příštího roku, bude automaticky převedeno na nový formát dle aktuálního zůstatku. Právo od předplatného odstoupit samozřejmě zůstává zachováno. Děkujeme vám za vaši dlouhodobou podporu a loajalitu. Osobně jsem z této změny nadšen a doufám, že s námi zůstanete i nadále.

Za celý tým nového Auto Tipu

Podpis šéfredaktora

Petr Benzl, šéfredaktor.

ArchivPřejít do archivu